Uncategorized

Werken bij VDT advocaten

By december 9, 2019november 12th, 2020No Comments

Top teams, top kwaliteit

Ons kantoor heeft een professionele en sociale werkomgeving, waarbij onze medewerkers in het middelpunt staan. De kwaliteit van het werk – zowel in vaktechnisch als persoonlijk opzicht – staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen als team groot genoeg zijn om topkwaliteit te kunnen leveren, maar klein genoeg blijven om van elkaar te weten wat we in het weekend hebben gedaan. We zijn niet pretentieus, maar vooral professioneel en pragmatisch.

Een Brabantse organisatiestructuur

De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt hard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

Bereikbare locatie

We hebben een kantoorpand midden in het centrum van Tilburg, recht tegenover de ingang van Het Spoorpark. Een modern, hip kantoor met een eigen parkeergarage. Op loopafstand van het station. Op deze locatie zitten wij tussen de ondernemers en op een goed bereikbare locatie. Wij zijn ook hartstikke gedigitaliseerd. Onze hele financiële administratie, zaakdossiers, agenda en e-mail worden geïntegreerd en web-based uitgevoerd. Wel zo handig.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij VDT nemen we ons vak uiterst serieus. Maar wij geloven ook dat je alleen tot topprestaties komt, als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt te werken. Je zult je steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen – o.a. op Grotius-niveau – wordt uitdrukkelijk gestimuleerd. Maar ook persoonlijke