Vacature – Gevorderd Advocaat – Stagiair 

VDT Advocaten zoekt een gevorderd advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker voor Team Bedrijfsstructuur. Dat betekent een focus richting ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en insolventierecht.

Bij VDT hebben we een paar jaar geleden het roer omgegooid. Dat heeft geleid tot een veel frissere en effectievere organisatie. En een organisatie die heel hard groeit.

Voor ons Team Bedrijfsprocessen (handelsrecht, contractenrecht, incasso’s, etc, je weet wel) zijn wij dus dringend op zoek naar een ervaren advocaat. Ergens tussen de 4 en 7 jaar ervaring zou perfect zijn. Liefst woonachtig in (de buurt van) Tilburg, want daar ligt onze thuisbasis en daar zijn de meeste van onze (toekomstige) klanten.

Wie zijn wij?

Wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval altijd MKB-ondernemers. Wij bedrijven uiteraard advocatuur die ondernemers te hulp schiet als er brand is uitgebroken. Maar wat wij vooral anders doen, is ondernemers helpen juridische problemen voor te blijven. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

Natuurlijk kom je alleen tot topprestaties als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt werken. Je zult jezelf steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen is een must. Maar ook persoonlijke coaching wordt aangeboden. En samen sporten! De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt keihard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

Onze stagiair-opleiding is breed opgezet. Je krijgt snel zelfstandig dossiers onder je hoede. Je draait mee in ons Team Bedrijfsstructuur. Binnen dit team hebben we vooral versterking nodig als het gaat om de afwikkeling van faillissementen, overnames en de inrichting van BV structuren, maar ook het bij klanten uitrollen van ons product De FaillissementsVerzekering.

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl. Of beter nog: bel gewoon met VDT advocaat-stagiair Tom van Balen (013-5440400). Vraag hem of het bovenstaande een reclamepraatje is of dat we het menen.

Wie ben jij?

Je hebt lef, je bent enthousiast, ondernemend en hebt de ambitie om onze vorm van advocatuur te gaan uitdragen. Je vindt het fijn om in de rol van ondernemer te kruipen. Als ondernemers in de advocatuur gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Je bent dus communicatief sterk en kunt goed samenwerken met zowel onze klanten als je collega’s.

Je bent zowel een uitstekend jurist als adviseur. Je hebt analytisch vermogen en beschikt over een gezonde dosis commerciële vaardigheden.

Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te solliciteren via onderstaande sollicitatielink.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Als je bovenstaande tekst wilt checken, kun je natuurlijk gewoon bellen met willekeurig een van onze advocaten 013-5440400. Maar met Maurice Holtackers (partner) kan ook.